SPOZNAJ NAŠE INŠTRUKTORJE

Vadbe na OnlineGym4me vodijo certificirani trenerji in inštruktorji, ki so usposobljeni za vodenje spletnih vadb. Vodili te bodo skozi celoten vadbeni proces in hkrati motivirali, da dosežeš zastavljene cilje.

AJ

Anže je naš trener funkcionalne vadbe. Njegov cilj je svojim varovancem omogoči hitro doseganje ciljev in jih priučiti zdravih življenjskih navad. Njegovi učinkoviti treningi bodo povečali tvojo moč, izboljšali gibljivost in ti omogočili postopen napredek. Pridruži se njegovi vadbi in izboljšaj gibljivost ter mobilnost telesa!

Poglej vse vadbe


Andy

Andraž je naš trener funkcionalne vadbe, ki se je v šport zaljubil že v otroštvu. Kot otrok se je ukvarjal s košarko, zadnja leta pa je svojo pozornost preusmeril k fitnesu. Andraž je certificiran osebni trener z veliko izkušnjami s spletnimi vadbami. Pridruži se njegovim izjemnim treningom in pridi v formo zdaj!

Poglej vse vadbe


Anja

Anja je naša inštruktorica vinjasa in power joge. Z jogo se ukvarja že osem let in svojo življenjsko strast rada deli na spletnih vadbah. Verjame, da je joga odlična sprostitev za dušo in telo kot tudi priporočljiv dodatek k ostalim športom, saj združuje gibljivost, ravnotežje in moč.

Poglej vse vadbe


Anya

Anja je priznana učiteljica joge s certifikatom Yoga Alliance, njene super vadbe pa vključujejo tudi elemente meditacije in hipnoterapije. Pred leti je utrpela težke poškodbe trupa in rok, a je s pomočjo joge popolnoma okrevala. Svoje izkušnje sedaj rada deli preko spletnih vadb. Pridruži se njenim vadbam in se nauči, kako ti lahko joga pomaga povečati gibljivost in moč telesa ter izboljša nadzor nad dihanjem.

Poglej vse vadbe


Assia

Asja je naša inštruktorica aerobike in pilatesa. Njene vadbe ti bodo pomagale pokuriti odvečno maščobo in izboljšati zdravje in vsesplošno dobro počutje. Pridruži se ji in začni migati zdaj!

Poglej vse vadbe


Izzy

Izzy je profesionalni osebni trener, ki je že pri izgubi teže pomagal že mnogim. Specializiran je za metabolične treninge, na katerih bos nadvse uspešno kuril maščobo. To pa še ni vse. Na vsaki vadbi ti postavi dva različno težka izziva. Odločiš se za tistega, ki ti ga dopušča tvoja trenutna fizična pripravljenost.

Poglej vse vadbe


Karim

Karim je naš inštruktor power joge. Njegove vadbe ti bodo pomagale povečati gibljivost, izklesati mišice in zmanjšati stres. Pridruži se Karimu in spoznaj, kako lahko z redno vadbo power joge zmanjšaš tveganje poškodb pri ostalih fizičnih aktivnostih.

Poglej vse vadbe


Matic

Matic je certificiran fitnes inštruktor in trener funkcionalne vadbe. Šport ga spremlja že vse življenje, včasih se je ukvarjal z nogometom, potem pa je preusmeril svojo energijo in strast v fitnes in funkcionalne treninge. Pridruži se njegovim dinamičnim treningom in povečaj moč, gibljivost, hitrost in vzdržljivost telesa ter s tem izboljšaj vitalnost svojega telesa.

Poglej vse vadbe


Monique

Simona ima mednarodno licenco za inštruktorico hatha joge. Pred tem je bila profesionalna plesalka, kar se odraža tudi pri njenih vadbah vinjasa in vin joge. Združuje ženstveno energijo in dinamiko, kar pa je moč opaziti na njenih vadbah hatha joge. Njeni izjemni treningi ti bodo pomagali pridobiti moč ter istočasno izboljšali tvoje počutje. Njene vadbe so primerne za vse. Se vidimo na jogi!

Poglej vse vadbe


Natasha

Nataša je trenerka funkcionalne vadbe, ki ti bo pomagala izgubiti težo in pokuriti odvečne kalorije. S svojo neizmerno energijo te bo nedvomno znala motivirati, da izgubiš odvečno težo in popolnoma preobraziš svoje telo. Pridruži se njenim super vadbam in doseži izjemne rezultate!

Poglej vse vadbe


Nick

Nik je naš trener funkcionalne vadbe, ki se s športom ukvarja že celo življenje. Nekoč je igral košarko, a se je kasneje posvetil fitnesu in funkcionalnemu treningu. Sedaj rad svoje znanje deli preko spletnih vadb in tako svojim varovancem pomaga dosegati želene cilje. Posveča se predvsem pravi tehniki, ki omogoča hitro doseganje rezultatov. Pridruži se mu in rezultati bodo kmalu tu!

Poglej vse vadbe


Nives

Nives je naša inštruktorica pilatesa in joge. Njene vadbe so primerne tako za začetnike kot tudi za tiste s predznanjem. Pridruži se ji in izboljšaj držo, gibljivost ter stabilnost celotnega telesa.

Poglej vse vadbe


VADBE
ZA VSAK ŽEP

Za samo €4,90 na mesec pridobiš neomejen dostop do vseh spletnih vadb z vrhunskimi trenerji. Vse to le za ceno dveh skodelic kave!

POGLEJ VSE VRSTE ČLANSTVA