Vodilna svetovna spletna telovadnica
PRIČNI 14-DNEVNI PREIZKUS

SPLETNE VADBE ZA VSAKOGAR IN VSAK ŽEP

Več kot 200 novih spletnih vadb vsak mesec. Neomejen dostop do vadb v živo in posnetkov treningov, ki jih vodijo vrhunski inštruktorji. Izbiraj med aerobiko, funckionalnimi vadbami, jogo ter pilatesom in telovadi v udobju svojega doma, v hotelski sobi ali pisarni. Za vadbe ne potrebuješ nobene fitnes opreme ali športnih pripomočkov. Preskusi naše učinkovite vadbe zdaj!

ZAČNI TELOVADITI ZDAJ

Dostopno na vseh napravah

Spletne vadbe OnlineGym4me so enostavne za uporabo in dostopne na prav vseh napravah. Uporabljaš jih lahko na računalniku, tablici, televiziji, pametnem telefonu ter v vseh operacijskih sistemih - Windows, iOS in Android. Samo prižgi svojo najljubšo napravo, izberi trening in uživaj v vadbi v udobju svojega doma. Bolj enostavno ne gre!

Download from app store Download from Play store

Nove vadbe

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Preberite, kaj o vadbah na OnlineGym4me pravijo naši uporabniki

Po enem tednu uporabe sem še vedno navdušena nad vadbami. V povprečju naredim eno vadbo na dan (en dan sem izpustila in sem nato naredila dve naslednji dan).

Kat

Vadbe so mi zelo všeč, saj jih vodijo izvrstni trenerji, ki te med treningi resnično motivirajo in spodbujajo.

Shaunne

Po mojem mnenju so spletni treningi super za vse nas, ki radi telovadimo, ampak želimo trenirati kadarkoli in kjerkoli nam ustreza s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

Sally

PRILAGODI VADBO SVOJIM POTREBAM

INDIVIDUALNI VADBENI PROGRAMI
Z rednimi spletnimi treningi lahko dosežeš izvrstne rezultate! Ob vpisu izberi cilj, ki ga želiš doseči. Izbiraš lahko med petimi super cilji – Zdravo hujšanje, Fit in izoblikovano telo, Gibljivost in mobilnost telesa, Sprostitev za dušo in telo, Zdravje in dobro počutje. Na podlagi tvoje izbire bo ekipa naših strokovnjakov vsak teden brezplačno pripravila predlog vadb, s katerimi boš hitreje in učinkoviteje dosegel zastavljene cilje.

ZASEBNOST MED VADBO
Telovadi kjerkoli se počutiš sproščeno, ne da te pri tem ocenjujejo ostali vadeči v fitnes centrih. Samo sprosti se, telovadi v svojem tempu in uživaj!

PRIROČNOST VADB
Na izgubljaj časa in denarja z vožnjo v fitnes centre. Za vadbe OnlineGym4me potrebuješ le malo prostora, prenosni računalnik ali pametni telefon z internetno povezavo. Tako preprosto je!

PESTRA IZBIRA VADB
Pridruži se treningom aerobike ali vadbam za hujšanje v udobju svojega doma, v hotelu ali pisarni. Izvajaj jogo v naravi ali pilates v lokalnem parku. Visoko usposobljeni inštruktorji OnlineGym4me te bodo motivirali, da dosežeš želene rezultate.

PRIČNI 14-DNEVNI PREIZKUS

VADBE
ZA VSAK ŽEP

Za samo €4,90 na mesec pridobiš neomejen dostop do vseh spletnih vadb z vrhunskimi trenerji. Vse to le za ceno dveh skodelic kave!

POGLEJ VSE VRSTE ČLANSTVA

ZADNJE OBJAVE NA BLOGU

Simple Ways to Get Six-Pack Abs at Home

One of the most common exercise questions is how do you get that ripped six-pack you have always dreamed about? Keep reading to learn how simple and affordable it is nowadays to get in the workout that will flatten your abs. Instead of...

Amazing Benefits Of Online Yoga

Ever wondered about why yoga is so popular? There's actually nothing new or modern about yoga because its value has been demonstrated for more than 5,000 years from its beginnings in Northern India's Indus-Sarasvati civilization. ...

Tips to Relieve Muscle Soreness

Sore muscles after a workout? We've all been there. Delayed onset muscle soreness (DOMS) is common after exercise, even professional athletes and bodybuilders are familiar with that tight, uncomfortable feeling after the exercise. However...